Υπηρεσίες

Προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη οφθαλμολογική φροντίδα σε εσάς και την οικογένεια σας.

Στο ιατρείο του, ο ιατρός εκτελεί όλες τις οφθαλμολογικές πράξεις με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα: (μπορείτε να μεταβείτε στις αντίστοιχες σελίδες κάνοντας κλικ στους συνδέσμους στα δεξιά)

  1. OCT: οπτική τομογραφία συνοχής (για τη μελέτη παθήσεων της ωχράς και του βυθού του οφθαλμού, παθήσεων του οπτικού νεύρου, της γωνίας προσθίου θαλάμου του οφθαλμού και του κερατοειδούς).
  2. Εκτέλεση οπτικών πεδίων (για τη μελέτη του γλαυκώματος και νευρολογικών παθήσεων).
  3. Παχυμετρία κερατοειδούς.
  4. Mελέτη γλαυκώματος, καταρράκτη.
  5. Βυθοσκόπηση: με χρήση εμμέσου οφθαλμοσκοπίου, υάλου Goldmann και άμεσου οφθαλμοσκοπίου. Με τη χρήση απεικονιστικού μηχανήματος, υπάρχει δυνατότητα λήψης φωτογραφιών ή βίντεο του βυθού του οφθαλμού.
  6. Eξέταση και θεραπεία των εξωτερικών παθήσεων των οφθαλμών με χρήση σχισμοειδούς λυχνίας, στην οποία είναι ενσωματωμένο απεικονιστικό σύστημα για λήψη φωτογραφιών ή βίντεο, όπου είναι απαραίτητο.
  7. Eξέταση και διόρθωση διαθλαστικών ανωμαλιών (μυωπία, αστιγματισμός, υπερμετρωπία) με χρήση ρεφρακτομέτρου και σκιασκοπίας.
  8. Εφαρμογή φακών επαφής: με τη χρήση κερατομέτρου Javal.
  9. Μελέτη στραβισμού.
  10. Τέλος, κάνει πλήρη έλεγχο οφθαλμικών παθήσεων των παιδιών.

Κάνει επεμβάσεις καταρράκτη, γλαυκώματος, παθήσεων βλεφάρων, επιπεφυκότα (χαλάζια, πτερύγια, κλπ) και δακρυικού ασκού, σε σύγχρονη κλινική των Αθηνών.

Από το 1992 χειρουργεί τις διαθλαστικές ανωμαλίες του οφθαλμού (μυωπία, αστιγματισμός, υπερμετρωπία), χρησιμοποιώντας κάθε φορά λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας σε σύγχρονο κέντρο διαθλαστικής χειρουργικής στην Αθήνα.

Επαφή


Θηβών 137 και Πελασγίας (γωνία)
12136 Περιστέρι

210 57 57 100
697 2110 393

© 2015 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode